Stofzuiger

Stofzuigers

11 artikel(en)

 1. AEG stofzuiger met zak VX6-2-RR

  Prijs: € 109,00

  Motorfilter: motorfilter
  Uitblaasfilter: Wasbare Hygiene™filter 12
  Zuigbus: Telescopic-Metal Painted without Interlocking
  Actieradius: 9
  Dustbag size: 3,5

  Meer info
 2. AEG stofzuiger vx82-1-2cr

  Prijs: € 215,00

  Stofzuigen voor een nieuw tijdperk met de VX 8.2. SmartMode-technologie, PureSound-systeem en OneGo Power Clean-zuigmond voor alle vloertypes. Ontwikkeld om efficiënt te reinigen, heeft een unieke intelligente technologie en is ongelooflijk geruisloos.

  Meer info
 3. 12%Korting

  AEG stofzuiger VX7-2-CRA

  Normale prijs: € 169,00

  Special Price € 149,00

  Verpakkingschade

  Schoonmaken zonder lawaai. De VX7 is met stilte in het achterhoofd ontworpen. De motor met geoptimaliseerde lawaaidemping zorgt samen met de constructie van de houder en het nieuwe Dust Magnet™ stille mondstuk voor een rustigere schoonmaakbeurt – zonder in te boeten aan prestaties.

  Meer info
 4. AEG stofzuiger LX7-1-EB-P

  Prijs: € 119,00

  De LX7-1-EB-P, X Power™ Cyclonic is een stofzuiger zonder stofzak, die met stilte in het achterhoofd, ontworpen is en is voorzien van het Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt samen met de nieuwe DustPro™ zuigmond voor een stillere schoonmaakbeurt – zonder in te leveren op prestaties.

  Meer info
 5. AEG stofzuiger VX9-4-ÖKO

  Prijs: € 169,00

  De VX9 I X PRECISION is een combinatie van innovatieve luchtstroomtechnologie en een sportief, maar elegant ontwerp. De innovatieve luchtstroomtechnologie zorgt voor krachtig en efficiënt schoonmaken en de zachte XL-wielen laten hem comfortabel manoeuvreren.

  Meer info
 6. AEG steelstofzuiger FX9-1-4IG

  Prijs: € 445,00

  AEG FX9 , X Ultimate - Geen concessies. Een krachtige snoerloze stofzuiger die het huis vlekkeloos schoonmaakt met één accu-lading tot 60 minuten en met dezelfde performance levert als een traditionele stofzuiger.* De FX9 is een snoerloze stofzuiger die krachtig en veelzijdig genoeg is om gebruikt te worden als de enige stofzuiger in het huishouden. De FX9 heeft een ergonomisch design met een telescopische buis en beschikt over een uittrekbare slang om gemakkelijk hoge oppervlakken te reinigen. Zelfstaande functie en 10 handige LED’s die de donkerste hoekjes verlichten. *Reinigt op één opgeladen accu een oppervlak van max. 80 m2 op maximaal vermogen en voldoet aan de EU-richtlijn 666/2013 inzake ecologisch ontwerp voor (conventioneel bekabelde) stofzuigers op tapijt.

  Meer info
 7. AEG stofzuiger VX7-2-ECO

  Prijs: € 125,00

  Je zit niet altijd te wachten op de herrie die komt kijken bij stofzuigen. Daarom ontwikkelde AEG de VX7-2-ECO, een stil stofzuigersysteem met dezelfde kracht als zijn luidruchtige soortgenoten. Zijn binnenwerk en mondstuk zijn voorzien van geoptimaliseerde geluidsdemping, waardoor het geluidsniveau niet boven de 70 dB komt.

  2 jaar garantie

  Meer info
 8. AEG stofzuiger VX6-2-CB-P

  Prijs: € 99,00
  • Stofzak 
  • Snoerlengte: 6 m 
  • Gewicht: 6 kg 
  • Geluidsniveau: 77 dB Tooltip 
  • Stofopname harde vloeren: zeer sterk 
  • Stofopname tapijt: sterk 
  • Met combizuigmond | parketzuigmond

  2 jaar garantie

  Meer info
 9. AEG stofzuiger VX7-2-EB-L

  Prijs: € 145,00

  Deze stofzuiger is voorzien van het Silence Pro System voor een rustige, maar krachtige schoonmaakbeurt. Met een actieradius van 12 meter kom je gemakkelijk bij moeilijk te bereiken plekken. Een parketborstel, Turbo zuigmond en een accessoire voor meubels en kieren wordt meegeleverd. Bovendien kan je met de Turbo zuigmond eenvoudig haar van huisdieren verwijderen. Dankzij de HEPA filter is deze stofzuiger ook ideaal voor mensen met allergieën.

  2 jaar garantie

  Meer info
 10. AEG stofzuiger LX9-3-OKO

  Prijs: € 185,00

  Volledig afgedicht PureFlow-systeem voor superieure prestaties en geavanceerde zuivering zonder enig probleem.

  2 jaar garantie

  Meer info
 11. AEG stofzuiger VX8-2-2-DB

  Prijs: € 125,00

  Een muisstille stofzuiger voor een grondige reiniging en uitzonderlijke resultaten.

  2 jaar garantie

  Meer info

11 artikel(en)

Laat meer producten zien